Omschrijving

EPC 276 kWh/m²Gerenoveerde ruime woning met 3 slaapkamers.Inkomhall : Het plafond is geverfd, de muren zijn geverfd en op de vloer ligt een grote, grijze tegel (50x50).

Living: Ruime living met veel natuurlijke lichtinval. Het plafond is geverfd, de muren zijn geverfd en op de vloer ligt een grote, grijze tegel (50x50). In de zitruimte is een gashaard voorzien. Houten ramen met dubbele beglazing en rolluik.

Keuken : Volledig vernieuwde keuken met zicht op de grote tuin. Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt dezelfde grote, grijze tegel (50x50) als in de living. De ruimte tussen living en keuken is open. De keuken is volledig geïnstalleerd met volgende toestellen : microgolfoven merk AEG, oven merk AEG, gasfornuis (5 bekken) merk AEG, gootsteen met spoelbak, amerikaanse frigo, kookeiland. Volledig nieuwe ramen.

Naast de keuken zijn twee aparte ruimtes : 1 ruimte met toilet en een andere ruimte die fungeert als berging waar wasmachine en droogkast staan.

Naar het verdiep is een houten trap voorzien.

Slaapkamer 1 : Het plafond is geverfd, de muren zijn geverfd en op de vloer ligt laminaat. Houten raam met dubbele beglazing en elektrisch rolluik.

Slaapkamer 2 : Het plafond is geverfd, de muren zijn geverfd en op de vloer ligt laminaat. Nieuw PVC-raam met handmatig rolluik.

Badkamer : Zeer verzorgde badkamer met ligbad, meubel met dubbele lavabo, sierradiator en toilet. Houten ramen met dubbele beglazing en rolluik.

Nachthall : Het plafond is geverfd, de muren zijn behangen en op de vloer ligt laminaat.

Slaapkamer 3 : Deze zolderruimte is volledig slaapkamer. De plafonds zijn geverfd, op de vloer ligt laminaat. Ondanks het feit dat deze ruimte zolderruimte was, is hier voldoende lichtinval door de 2 Velux-ramen die zijn bijgeplaatst.

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Vliegveldlaan 53
Gemeente Sint-Truiden (3800)
Omgeving Stad

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Aantal parkeerplaatsen 4

Bebouwing

Bouwjaar 1955
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Verwarming Aardgas

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Panden in de buurt